Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (3.09 secunde)
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. ... Plecarea are loc pe 12 noiembrie 1947, de pe Aeroportul Baneasa, cu avionul (pilotat alternativ de comandorul Traian Udriski si de Rege), in prezenta tuturor ministrilor, foarte entuziasti:
Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Iar realizat pe deplin va fi abia atunci cind va scrie manele.
Vestea impacarii celor doi a venit ca un soc pentru gurile rele care credeau ca cel de-al patrulea divort va fi definitiv. ... Se pare ca Saptamana Mare i-a facut pe cei doi fosti soti sa revina la sentimente mai bune si sa ingroape securea razboiului.
Tanara, in varsta de 26 de ani, a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. ... Ioana Dichiseanu a fost casatorita, timp de sase ani, cu un grec, insa povestea lor de dragoste n-a avut un final fericit, cei doi ajungand la divort.
Ce va urma apoi, ramane de vazut, atat democratii, cat si liberalii dand de inteles ca un divort post-aderare este inevitabil. ... Pe de alta parte, demnitarul nu da prea multe sanse in viitorul apropiat proiectului liberalo- democrat, dar exclude mult trambitata solutie a anticipatelor:
Doi prieteni se intalnesc pe o strada din Bucuresti: ... Interzis cu sanii pe partie! ... - Multumim lui Dumnezeu, de bine de rau, avem pe cine injura!
Intre PNL si PD este un divort ireconciliabil, degeaba incearca ei cu farduri sa ascunda o falie enorma care ii desparte", a declarat Gelil Eserghep, care a adaugat "PRM nu este la remorca nici unui partid, dar PRM poate avea, punctual, relatii cu orice partid, ceea ce dovedeste ca suntem deschisi la discutii, dar nu dam, sub nici o forma, cecuri in alb nimanui.
Va trebui sa fii foarte atent la ce iti ofera viata in acest domeniu, pe care nu vei reusi sa il controlezi deloc in 2018.
Entuziasmul e la cote maxime, esti pregatit pentru tot ce va urma si, cat timp aceasta siguranta de sine se mentine pe un nivel ridicat, vei evolua repede si bine spre scopul cel mare.Ca e o afacere aflata la start sau o investitie de zile mari, esti increzator in ceea ce faci pentru a-ti vedea visul cu ochii foarte repede.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
Mihei a aratat documente care atesta faptul ca organizatia conservatoare a Constantei era constant pe primul loc in tara, adaugand apoi ca plecarea sa si a echipei sale nu a ramas chiar fara efecte, din moment ce Biroul Permanent al PC Constanta s-a desfiintat practic din lipsa de membri.
Urmand exemplul liberalilor de la centru, Comitetul Executiv al organizatiei doljene si Biroul Permanent Municipal au adoptat vineri seara o rezolutie privind excluderea din partid a tuturor celor care au aderat public la Partidul Liberal Democrat infiintat de Theodor Stolojan pe baza platformei Stolojan-Stoica.
"Chiar daca suna a divort ceea ce se intampla, este de fapt o chestie bazata pe ratiune, nu vreau sa plec cu ranchiuna, si nici sa provoc suparare noii conduceri a PC Constanta", a tinut sa adauge Valentin Zeicu, cel care, la un moment dat, a fost presedintele interimar "de rezerva" a lui Dan Voiculescu pentru toate situatiile de criza ivite in filiala constanteana a partidului.
El si-a nuantat declaratia, sustinand ca "in casatorie, in primii ani, apar cele mai delicate probleme" si a acceptat ca o casnicie poate ajunge la divort "cu acordul sau fara acordul partilor".
Lideri ai PD si PNL se vor intalni si in zilele urmatoare, pentru a discuta termenii intelegerii de neagresiune pe perioada campaniei in vederea alegerilor pentru PE, o astfel de intelegere fiind propusa, luni, de democrati.
Lista pentru PE, aproape gata Democratii pregatesc in aceasta perioada lista cu candidatii la alegerile pentru PE. ... Boc a aratat ca democratii vor prezenta in ordine alfabetica numele candidatilor, urmand ca ierarhia pe lista oficiala sa fie stabilita ulterior, prin criterii de performanta.
Dan Mihalache anunta discret, pe blog, demisia din toate functiile din PSD si din calitatea de membru de partid: ... Daca schimbarea lui a fost una in bine, pe masura asteptarilor si ideilor noastre.
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta Senatului si Camerei Deputatilor reunite in plen pentru asumarea raspunderii pe cele doua Coduri, un vot de incredere "pentru o reforma de profunzime a sistemului juridic romanesc".
Boc, in razboi aprig cu Palatul Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare. ... In conditiile in care vechea garda controleaza autoritar partidul si l-a atras de partea ei si pe Boc, presedintele nu poate alege un alt premier, acesta fiind atributul Consiliului National al PDL.
incompetenta", pe care o puteti citi in continuare. 'Ceea ce frapeaza si indurereaza cel mai tare privindu-i pe romanii care se confrunta cu actuala criza globala, dar si nationala, nu sunt atat suferintele existentiale, cat confuzia exasperanta in care traiesc.
google-analytics.com